2ēd.k. šalošu (vai mazo sarkano purpursīpolu), plāni sagrieztu
2ēd.k. sīpolloku, sakapātuRotājums
2papaijas, sagrieztas šķēlēs
3gurķi, mazi, sagriezti šķēlēs
9ķiploka daiviņas, sasmalcinātas
1Ķīnas kabacis, sagriezts
1tējk. čilli, kaltēta
60ml zivju mērces- nam pla
120ml laima sulas
1ēd.k. sojas mērces
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Pagatavošana
1 min.
Svaigu garneļu salāti
Sastāvs:
500 g garneļu, svaigu, jēlu- nolobītu, bet atstājot asti
2 ēd.k. citronliānu, saberztu un smalki sagrieztu
2 ēd.k. laima daiviņu, sakapātu
2 ēd.k. piparmētru lapu, sakapātu
2 ēd.k. koriandra lapu, sakapātu
2 ēd.k. šalošu (vai mazo sarkano purpursīpolu), plāni sagrieztu
2 ēd.k. sīpolloku, sakapātu
1 tējk. čilli, kaltēta
60 ml zivju mērces- nam pla
120 ml laima sulas
1 ēd.k. sojas mērces
Rotājums
2 papaijas, sagrieztas šķēlēs
3 gurķi, mazi, sagriezti šķēlēs
9 ķiploka daiviņas, sasmalcinātas
1 Ķīnas kabacis, sagriezts
Pagatavošana:
Garneles liek traukā, pievieno zivju mērci, laima sulu, sojas mērci un čillu pūderi. Atstāj iemarinēties uz stundu. Sajauc pārējās sastāvdaļas.
Uz servējamā šķīvja kārto kabačus, aplī pašā šķīvja vidū. Garneles kārto apkārt kabacim, ar astēm uz āru. Ar marinādes mērci pārlej garneles un kabaci un apber ar kapātu ķiploku. Kārto sagrieztu papaiju uz šķīvja malām.