Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Gulaša zupa

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 400 g cūkgaļas šķiņķa vai kakla karbonādes
  • 2 sīpoli
  • 1 ēdk tomātu pastas vai 4 tomāti
  • 200 g paprikas
  • 100 g šampinjonu
  • 2 ķiploku galviņas
  • Timiāns, piparu maisījums, zaļumi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Cūkgaļu sagriež kubiņos un katlā apcep, pievienojot smalki sagrieztus sīpolus un ķiplokus. Turpina cept. Līdz sīpoli paliek zeltaini.
  2. Pievieno tomātu pastu vai arī tomātu bez mizas un sēklām, izkarsē un pielej aptuveni 1,5 l ūdens. Vāra uz lēnas uguns, pievienojot garšvielas.
  3. Papriku sagriež kubiņos, šampinjonus uz pusēm un atsevišķi apcep pannā ar eļļu.
  4. Kad gaļa mīksta (pēc aptuveni 1 stundas), zupai pievieno apcepto papriku un sēnes un atkal uzvāra.
  5. Zupu iebiezina ar kartupeļu miltiem, līdz panāk salda krējuma konsistenci!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ekonomiskās kotletes

Ekonomiskās kotletes

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas