Kēks "sniegpārsliņa" ar iebiezināto pienu un citronu

Sastāvdaļas

  • 1 ola
  • 1 bundžiņa iebiezinātā piena
  • 6 ēd.karotes miltu
  • ½ tējkarotes sodas
  • 1 citrons

Pagatavošana

50 min.
  1. Olu sakuļ un pievieno tai iebiezināto pienu. Paņem citronu un uz rīves sārīvē cedru - pievieno to olai ar iebiezināto pienu. Turpat izspiež citrona sulu - visu samaisa. Miltiem pievieno sodu un savieno ar pārējo masu. (Var pievienot arī vairāk citrona sulas - skābāk)
  2. Cep formā, izklātā ar cepāmpapīru apsmērētu ar sviestu.

Komentāri

Aiga 2013. gada 4. oktobris 17:46
Kada temperature jacep?
Muris 2009. gada 2. septembris 10:52
Vai iebiezinātais piens ar cukuru vai bez tā?
Muris 2009. gada 2. septembris 10:52
Vai iebiezinātais piens ar cukuru vai bez tā?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi