Ingvera cepumi

Sastāvdaļas

  • 120 g sviesta
  • 120 g brūnā cukura
  • 1 ola
  • Šķipsniņa sāls
  • 1 paciņa vaniļas cukura
  • Pus tējkarote svaigas ingvera saknes
  • 200 g miltu
  • 50 g kartupeļu miltu
  • 1 tējkarote cepamā pulvera
  • 2 ēdamkarotes konjaka
  • 2 ēdamkarotes citronu sulas

Pagatavošana

1 min.
  1. Sviestu, cukuru un garšvielas saputo, izmaisa olu, iesijā miltus, kartupeļu miltus un cepamo pulveri. Samīca tad uz vienu stundu liek ledusskapī. Pēc tam mīklu liek uz cepamā papīra un cep190 grādu karstumā 6-8 minūtes. Vēl karstus saveļ rullīšos.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi