Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Cūkgaļas veltnīši pildīti ar gailenēm

Cūkgaļas veltnīši pildīti ar gailenēm
Foto: Depositphotos.com
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg cūkas muguras gabala
  • Garšvielas cūkgaļai
  • Pildījumam:
  • 1 kg skābētu kāpostu
  • 150 g gaileņu
  • 1 sīpols
  • 50 g sviesta
  • 100 g skāba krējuma
  • 2 ēd. k. miltu
  • 1 šķipsna/s sāls
  • 1 šķipsna/s maltu melno piparu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

70 min.
  1. Gaļu sagriež 1,5 cm biezās šķēlēs, izklapē, ierīvē ar cūkgaļas garšvielām un atstāj uz stundu, lai ievelkas.
  2. Pildījumam apbrūnina sviestā kubiņos sagrieztus sīpolus un gailenes. Pēc neilga laika pielejiet skābu krējumu,pieber miltus, garšai pievieno melnos piparus un sāli.
  3. Gaļā ieliek pa 1 ēdamkarotei pildījuma, aiztin un sasprauž ar koka irbulīšiem. Veltnīšus apcep nelielā eļļas daudzumā.
  4. Pēc tam saliek katlā, pielej glāzi vārīta ūdens un sautējiet apmēram 40 minūtes. Var pievienot dažādus garšaugus vai dārzeņus, lai gardāks buljons, to var pēc tam izmantot kā mērci.

    Labu apetīti!
    Pēc tam saliek katlā, pielej glāzi vārīta ūdens un sautējiet...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Pamatēdieni

Jaunākās receptes