Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Cūkgaļas veltnīši pildīti ar gailenēm

2006. gada 11. decembris
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
70 min
1. Gaļu sagriež 1,5 cm biezās šķēlēs, izklapē, ierīvē ar cūkgaļas garšvielām un atstāj uz stundu, lai ievelkas.
2. Pildījumam apbrūnina sviestā kubiņos sagrieztus sīpolus un gailenes. Pēc neilga laika pielejiet skābu krējumu,pieber miltus, garšai pievieno melnos piparus un sāli.
3. Gaļā ieliek pa 1 ēdamkarotei pildījuma, aiztin un sasprauž ar koka irbulīšiem. Veltnīšus apcep nelielā eļļas daudzumā.
4. Pēc tam saliek katlā, pielej glāzi vārīta ūdens un sautējiet apmēram 40 minūtes. Var pievienot dažādus garšaugus vai dārzeņus, lai gardāks buljons, to var pēc tam izmantot kā mērci.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu