Šokolādes fondjū

Sastāvdaļas

  • ½ glāze saldā krējuma
  • 400 grami pusrūgtās šokolādes, sakapātas
  • 2 ēdamkarotes Amareto liķiera
  • ¼ glāze smalki sakapātu lazdas riekstu

Pagatavošana

1 min.
  1. Uzkarsē krējumu uz vidējas liesmas līdz tas sāk burbuļot. Noņem no liesmas.
  2. Pievieno šokolādi un atstāj 3-5 minūtes. Tad kārtīgi sakul, lai masa būtu gluda.
  3. Pievieno liķieri un riekstus
  4. Uzliec uz fondjū liesmas un mērcē augļus.

Komentāri

Smille 2011. gada 21. aprīlis 21:32
Draudzenei dzinšanas dienā dāvināju fondju trauku un piedevām zemenes, un *sastāvdaļas* šokolādes fondju pagatavošana. Izmantoju šo recepti.
TIK garšīgi!
Smille 2011. gada 21. aprīlis 21:24
Draudzenei dzinšanas dienā dāvināju fondju trauku un piedevām zemenes, un *sastāvdaļas* šokolādes fondju pagatavošana. Izmantoju šo recepti.
TIK garšīgi!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi