Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Deserts pārsteigums

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 200 -300 g tortes biskvīta
  • 200 g saldējums
  • 4 ēd.k. kļavu sīrupa
  • Kārba konservētu augļu (guava)
  • 100 g svaigu dzērveņu
  • 4 olu baltumi
  • 200 g cukura
  • Tējk. citronu sulas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Gatavu biskvītu izgriež pēc cepamās veidnes formas un ievieto tajā.
  2. Samitrina ar kļavu sīrupu.
  3. Viskvīta vidū liek saldējumu (tam jābūt ļoti stingrām sasladētām), apkārt guavas augļus un dzērvenes.
  4. Olas baltumam pievieno cukuru, nedaudz citrona sulas un saputo stingrās putās.
  5. Ar konditorejas maisiņu izspiež uz biskvīta tā lai virsma pilnībā būtu pārklāta.
  6. Uz pāris minūtēm ieliek sakarsētā cepeškrāsnī (160 grādiem).
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zemeņu pudiņš

Zemeņu pudiņš

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas