Krabju rulete

2006. gada 22. novembris
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
30 min
1. Olu dzeltenumus saputo ar cukuru, sāli, muskatriekstu.
2. Pa daļām pievieno ar cepamo pulveri sajauktaus miltus un saputotus olu baltumus.
3. Pannā ieklāj ietaukotu cepamo papīru, tam virsū uzklāj sagatavoto masu, vienmērīgi izlīdzina un sakarsētā180 grādu temperatūrā krāsnī cep apmēram 10-15 minūtes.
4. Krabju skaidiņas sajuac ar sakapātiem zaļumiem un sviestā apceptiem sīpoliem.
5. Pievieno kausēto sieru un majonēzi, pēc garšas sāli un piparus.
6. Pildījumu uzklāj uz atdzesētas biskvīta, no visām malām atstājot centimetru platu brīvu maliņu.
7. Satin ruletī, vienlaikus atbrīvojot to no cepamā papīra.
8. Ruleti stingri ietin pārtikas plēvē un uz stundu noliek aukstumā. Tad sagriež šķēlēs.

Lai labi garšo!
Uz augšu