Karstā šokolāde ar putukrējumu un mandelēm

Sastāvdaļas

  • 100 g šokolādes
  • 3 tējk. cukura
  • 2 glāzes piena
  • 2 tējk. šķīštošās kafijas
  • 100 ml saldā krējuma
  • 1 ēd.k. apgrauzdētu mandeļu skaidiņu

Pagatavošana

20 min.
  1. Šokolādi ūdens peldē izkausē un pamazām kuļot pievieno uzvārītu pienu, 2 tējk. cukura, šķīstoš kafiju.
  2. Karsto šokolādi salej traukos un grezno ar putukrējumu, kas saputot ar tējk. cukura, pārkaisa ar mandeļu skaidiņām.
  3. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

gerda 2016. gada 18. janvāris 20:32
uz cik cilvekiem

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Dzērieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi