Vistas fileja ar zaļumu pildījumu

Vistas fileja ar zaļumu pildījumu
Foto: Depositphotos.com
Ja neesat fritēšanas cienītāji, tad fileju var strauji apcept pannā, sakarsēta eļļā, un tad uz 10 minūtēm ielikt krāsnī.

Sastāvdaļas

  • 4 vistas filejas
  • 150 g sviesta
  • 100 g zaļumu - dilles, pētersīļi
  • Garšvielas putnu gaļai
  • 1 ola
  • 200 g rīvmaizes vai pat vairāk
  • Eļļa tāda, lai tajā var vārīt

Pagatavošana

40 min.
  1. Vistas filejas izklapē ar gaļas āmurīti, bet saudzīgi, lai neizjūk.
  2. Zaļumus sakapā un sajauc ar mīkstu sviestu.
  3. Pagatavoto maisījumu liek vistas filejas viducī un to aizrullē.
  4. Vienā traukā sakuļ olas, otrā traukā ieber rīvmaizi. Liek karsēties eļļu.
  5. Sagatavotos rullīšus apviļā olā, tad rīvmaizē un tā 2 reizes. Fritē eļļā, līdz vista zeltaina.
    Pasniedz ar rīsiem vai ceptiem dārzeņiem.

    Labu apetīti!
    Sagatavotos rullīšus apviļā olā, tad rīvmaizē un tā 2 reizes...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi