Tunča sainīši

Sastāvdaļas

  • 400 g konservēta tunča, nosusināta
  • 3 ēd.k. majonēzes
  • ½ maza sarkana paprika
  • 2 tējk. citronpiparu
  • 2 tējk. maurloku
  • 6 plāksnes kārtainās mīklas (Tešla, bez rauga)
  • 15 g izkausēta sviesta
  • 1 ola apsmērēšanai

Pagatavošana

20 min.
  1. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 190 C.
  2. Sajauc kopā tunci, majonēzi, sarkano papriku, citronpiparus, maurlokus lielā bļodā.
  3. Sagriež mīklas plāksni uz pusēm, lai izveidotos kvadrāts.
  4. Vienu kvadrātu pārklāj ar kausētu sviestu un liek otru virsū tā, lai izveidotos zvaigznes forma.
  5. Liek 1 ēdamk. tunča masas mīklas centrā, uzloka mīklu uz augšu, saspiež.
  6. Apsmērē sainīšus ar olu.
  7. Liek uz cepamā papīra un cep 20 min. vai kamēr kļūst zeltaini.
  8. Lai garšo!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi