Ziemassvētku eglīte

Sastāvdaļas

  • Jebkurš gatavais kēksa maisījums
  • 1 lielais putukrējums
  • Vaniļas cukurs
  • Putkrējuma stindzinātājs

Pagatavošana

1 min.
  1. Pagatavo kēksu kā norādīts uz iepakojuma-izcep-atdzesē un sagriež 3 daļās.Labi būtu izvēlēties kēksa furmu roboto ar tukšu vidu.
  2. Saputo putukrējumu ar vaniļas cukuru un stindzinātāju.Krēmu bagātīgi smērē starp kēksa kārtām,nedaudz tās piespiežot,lai putukrējums iet pāri malām.
  3. Kēksu uz nakti ievieto ledusskapī.Pirms pasniegšanas var pārkaisīt ar pūdercukuru.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi