Pildīts ķirbis

2006. gada 2. novembris
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
200 min
1. Cūkgaļu sagriež gabaliņos un apcep eļļā.
2. Pievieno uz sakņu rīves sarīvētu apceptu burkānu, salmiņos sagrieztu papriku un sasmalcinātu sīpolu.
3. Pielej mazliet ūdens, pieber sāli, piparus, visu izmaisa un sautē 40 minūtes.
4. Ķirbim nogriež augšadaļu, izņem sēklas ar mīkstumu. Mīkstumu sagriež gabaliņos un pievieno gaļai, nedaudz vēl pasautē.
5. Pilda ķirbī sautējumu, atliek atpakaļ nogriezto daļu, ķirbi pārklāj ar foliju, liek aukstā cepeškrāsnī un cep zemā temperatūrā 2 stundas.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu