Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Maizes zupa ar ananāsiem

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 300 g rupjmaizes
  • 40 g lazdu riekstu
  • 40 g žāvētu vai konservētu ananāsu
  • Sauja dzērveņu
  • ½ glāze cukura
  • Kanēlis
  • 3 -4 glāzes ūdens
  • 300 ml saldā krejuma
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Rupjmaizei nogriež garoziņu un sagrieztu šķēlēs liek cepeškrāsnī vai uz pannas apgrauzdēties. Apgrauzdēto maizi liek katliņā un pārlej ar verdošu ūdeni, uzliek vāku un atstāj uz 30 min. Izmērcēto maizi kārtīgi izmaisa un saspaida ar koka karoti, ja ļoti gribas ķēpāties var izberzt caur sietu, bet rezultāts neatšķiras. Pievieno cukuru un mazos gabaliņos sagrieztus ananāsus un liek vārīties 10 min. Beigās pieliek kanēli, nomazgātas un attīrītas ogas un sasmalcinātus riekstus (ietin tīra virtuves dvielītī un ar gaļas āmuru izklopē). Pasniedz atdzesētu ar putukrējumu.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas