Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Vistas zupa ar dārzeņiem

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 5 l ūdens
  • 8 vistas kājiņas
  • ¼ daļa vidēji liela puķkāposta
  • ¼ daļa vidēji liela kāposta
  • 1 sarkanā paprika
  • 2 vidēji burkāni
  • 2 sīpoli
  • 4 ķiploka daiviņas
  • 6 nelieli kartupeļi
  • Sāls
  • Lauru lapa
  • Malti melnie pipari
  • Garšvielas zupām
  • Saldais krējums
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

90 min.
  1. Katlā ar verdošu ūdeni liek iepriekš nomazgātas, notīrītas vistas kājiņas. Vāra līdz sāk veidoties putas, putas noņem vai ūdeni nokāš, nomaina ar citu un vāra vistas kājiņas tālāk. Pievieno sāli, lauru lapas, melnos piparus, garšvielas, smalki rīvētus burkānus, nelielos kubiņos sagrieztu sarkano papriku, sasmalcinātus sīpolus, ķiplokus un puķkāpostus.
  2. Kad vistas gaļa sāk atlekt no kauliem, to izņem no katla, atkaulo un liek atpakaļ katlā. Pievieno smalki sagrieztus kāpostus un kubiņos sagrieztus kartupeļus.
  3. Kad kartupeļi un kāposti kļuvuši mīksti, zupa gatava.
  4. Pasniedz ar saldo krējumu.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gulaša zupa ungāru gaumē

Gulaša zupa ungāru gaumē

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas