Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Soļanka gardēžiem

Soļanka gardēžiem

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 300 g cūkgaļas krūtiņas
  • 300 g žāvētas, cauraugušas cūkgaļas
  • 150 g novārītu nieru
  • 4 vidēja lieluma burkāni
  • 4 sālīti gurķi
  • 3 vidēja lieluma sīpoli
  • 100 g zaļo un melno olīvu
  • 2 ēd. k. kaperu
  • Ūdens
  • Eļļa
  • Citrons pasniegšanai
  • Skābais krējums pasniegšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

140 min.
  1. Cūkgaļu novāra, izņem no buljona un atdzesē.
  2. Atdzesēto un žāvēto gaļu nieres un sālītos gurķus sagriež salmiņos.
  3. Sīpolus sagriež gabaliņos un liek eļļā uz sakarsētas pannas apcept. Kad sīpoli paliek dzeltenbrūni, klāt pievieno sagrieztos gurķus.
  4. Uz otras pannas nelielā daudzumā eļļas apcep smalki sarīvētus burkānus.
  5. Sagriezto gaļu, nieres un abu pannu saturu pievieno buljonam un vāra 15 min.
  6. Pasniedz pievienojot olīvas, kaperus, citrona šķēlīti, smalki sagrieztu zaļumus un krējumu.

    Lai labi garšo!
    Pasniedz pievienojot olīvas, kaperus, citrona šķēlīti, smalk...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas