Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Zupas

Soļanka gardēžiem

Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
140 min
1. Cūkgaļu novāra, izņem no buljona un atdzesē.
2. Atdzesēto un žāvēto gaļu nieres un sālītos gurķus sagriež salmiņos.
3. Sīpolus sagriež gabaliņos un liek eļļā uz sakarsētas pannas apcept. Kad sīpoli paliek dzeltenbrūni, klāt pievieno sagrieztos gurķus.
4. Uz otras pannas nelielā daudzumā eļļas apcep smalki sarīvētus burkānus.
5. Sagriezto gaļu, nieres un abu pannu saturu pievieno buljonam un vāra 15 min.
6. Pasniedz pievienojot olīvas, kaperus, citrona šķēlīti, smalki sagrieztu zaļumus un krējumu.

Lai labi garšo!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu