Īru ābolu deserts

Sastāvdaļas

  • 1 sarkans ābols
  • 1 zaļš ābols
  • 1 ēdamkarote sviesta
  • 2 tējkarotes cukura
  • 1 tējkarote medus
  • Šķipsniņa malta kanēļa
  • 3 krustnagliņas
  • Mērcei
  • 3 olu dzeltenumi
  • 40 g cukura
  • 3 ēdamkarotes viskija

Pagatavošana

1 min.
  1. Sarkanajam ābolam uzmanīgi izgriež serdi un izdobj viducīti tā, lai netiktu bojāta miza. Zaļo ābolu nomizo, sagriež daiviņās un izņem serdi. Daiviņas kārto sarkanā ābola viducī, pārlej ar izkausētu sviestu, pārkaisa ar kanēli, pieliek krustnagliņas, pieber cukuru,pārlej medu un liek cepeškrāsnī cepties.
  2. Olas dzeltenumus sakuļ ar cukuru un viskiju un karsta ūdens peldē maisot ļauj sabiezēt. Mērci pārlej izceptajiem āboliem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi