Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Īru ragū

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg aitas gaļas mīkstuma
  • 5 sīpoli
  • 4 burkāni
  • 6 -7 kartupeļi
  • 2 ēdamkarotes eļļas
  • 2 ēdamkarotes miltu
  • Sāls
  • Pipari
  • Ūdens
  • Pētersiļu zaļumi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Sīpolus sagriež ripiņās, apcep eļļā.Tad pievieno salmiņos sagrieztus burkānus un cep pāris minūtes, pievieno gabaliņos sagrieztu aitas gaļu un kartupeļu kubiņus. Apkaisa ar sāli,pipariem,pārlej arūdeni un liek vārīties, noņemot regulāri putas. Pēc tam samazina liesmu un sautē apmēram 1 stu zem vāka gatavu. Sautēšanas beigās ragū uztumē a rūdenī atšķaidītiem miltiem. Pasniedz karstu,apkaisot ar sakapātiem zaļumiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Dārzeņu "moņģele" ar kabačiem bez pasterizēšanas

Dārzeņu "moņģele" ar kabačiem bez pasterizēšanas

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas