Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Sarkano pupiņu sautējums ar sieru

2006. gada 18. oktobris
Foto: Maimuna
Pagatavošana
120 min
1. Pirms gatavošnas pupiņas nomazgā un atstāj ūdenī 12 stundas. Izmērcētās pupiņas liek vārīties. Sīpolus sagriež plānās šķēlītēs un neželojot eļļu apcep zeltaini brūnus. Kad pupiņas vārījušās stundu, pieliek sīpolus. Saldo piparu sagriež sīkos gabaliņos un pieliek pupiņām, kad tās vārijušās stundu un 20 min. Pievieno garšvielas (koriandru saspaida ar ēdamkaroti). Pēc 10-15 min pieliek sagrieztu tomātu, var arī neblanšēt to. Kad sautējums ir gatavs, liek sieru (vislabāk brinzas)sagrieztu vidēja lieluma gabaliņos un smalki sagrieztas dillītes, sieram ir jāizkust. Pirms pasniegšanas ir jāizņem lauru lapas.
Uz augšu