Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Sīpolu - skābā krējuma mērce

Sīpolu mērcei sāli pievieno nedaudz vairāk, nekā citām mērcēm, jo tad garša ir pikantāka, patīkamāka, bet tur katram pašam jāizmēģina, lai noteiktu, kurš ir īstais variants, tieši priekš viņa.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 lieli sīpoli
  • 5 ēd. k. skābā krējuma
  • Sāls pēc garšas
  • 1-3 tējk. eļļas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

15 min.
  1. Sīpolus nomizo un sagriež plānās šķēlītēs, tā, ka veidojas ripiņas.
  2. Uz pannas uzlej eļļu, uzkarsē. Kad eļļa karsta, pannā liek cepties sīpolus. Sīpolus cep uz vidējas uguns. Cepšanās laikā tiem jākļūst caurspīdīgiem, nedaudz brūnganiem.
  3. Tad pievieno krējumu un sāli. Sīpolus ar krējumu labi samaisa un ļauj mērcei nedaudz paburbuļot (pavārīties).

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļa ar dārzeņiem, ingveru un sojas mērci

Cūkgaļa ar dārzeņiem, ingveru un sojas mērci

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas