Rīvmaizes sacepums ar āboliem un ķirbi

Sastāvdaļas

  • 2 gl. rīvētas baltmaizes
  • 3 skābeni āboli
  • 500 g ķirbja
  • 3 olas
  • 3 ēd.k. cukurs
  • ¾ gl. ūdens
  • 1 ēd.k. sviests
  • 1 ēd.k. rīvmaize

Pagatavošana

1 min.
  1. Ķirbi sagriež gabaliņos, aplej ar ūdeni un sautē mīkstus.
  2. Pievieno nomizotus, sagrieztus ābolus un cukuru.
  3. Izmaisa un vāra, kamēr āboli gatavi.
  4. Pirms vārīšanas beigām pievieno sarīvētu baltmaizi un , maisot, vāra 5 minūtes.
  5. Masu atdzesē.
  6. Pievieno olas dzeltenumus.
  7. Iecilā saputotus olu baltumus.
  8. Masu liek ietaukotā un ar rīvmaizi izkaisītā veidnē.
  9. Cep krāsnī.
  10. Pasniedz ar krējumu vai ievārījumu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi