Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Rīvmaizes sacepums ar āboliem un ķirbi

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 gl. rīvētas baltmaizes
  • 3 skābeni āboli
  • 500 g ķirbja
  • 3 olas
  • 3 ēd.k. cukurs
  • ¾ gl. ūdens
  • 1 ēd.k. sviests
  • 1 ēd.k. rīvmaize
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Ķirbi sagriež gabaliņos, aplej ar ūdeni un sautē mīkstus.
  2. Pievieno nomizotus, sagrieztus ābolus un cukuru.
  3. Izmaisa un vāra, kamēr āboli gatavi.
  4. Pirms vārīšanas beigām pievieno sarīvētu baltmaizi un , maisot, vāra 5 minūtes.
  5. Masu atdzesē.
  6. Pievieno olas dzeltenumus.
  7. Iecilā saputotus olu baltumus.
  8. Masu liek ietaukotā un ar rīvmaizi izkaisītā veidnē.
  9. Cep krāsnī.
  10. Pasniedz ar krējumu vai ievārījumu.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cepta marinēta līdaka

Cepta marinēta līdaka

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas