Sākums > Receptes > Deserti

Rīvmaizes sacepums ar āboliem un ķirbi

2006. gada 11. oktobris
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
1 min
1. Ķirbi sagriež gabaliņos, aplej ar ūdeni un sautē mīkstus.
2. Pievieno nomizotus, sagrieztus ābolus un cukuru.
3. Izmaisa un vāra, kamēr āboli gatavi.
4. Pirms vārīšanas beigām pievieno sarīvētu baltmaizi un , maisot, vāra 5 minūtes.
5. Masu atdzesē.
6. Pievieno olas dzeltenumus.
7. Iecilā saputotus olu baltumus.
8. Masu liek ietaukotā un ar rīvmaizi izkaisītā veidnē.
9. Cep krāsnī.
10. Pasniedz ar krējumu vai ievārījumu.
Uz augšu