Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Rupjamizes ķīselis

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 400 g rupjmaizes
  • 50 g kartupeļu miltu
  • 1 ¼ l ūdens
  • 250 g skābu augļu vai ogu
  • Cukurs pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Rupjamaizi sagriež šķēlēs, apgrauzdē un kopā ar augļiem vai ogām savāra ūdenī.
  2. Uzlej uz sieta un notecina lieko šķidrumu.
  3. Masai pieliek cukuru un aukstā ūdenī izšķīdinātus miltus.
  4. Pasniedz atdzisušu ar pienu.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vistas fileja ar skābeņu pildījumu

Vistas fileja ar skābeņu pildījumu

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas