Nieru un skābētu gurķu sautējums

Sastāvdaļas

  • 400 g nieru
  • 250 g žāvētu speķa
  • 1 -2 ēd.k. kviešu miltu
  • 2 skābēti gurķi
  • 1 ēd.k. sviests
  • 50 g skāba krējuma
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Speķi sagriež kubiņos un apcep tā, lai tas kļūtu caurspīdīgs.
  2. Iztecējušiem taukiem pievieno mazliet sviesta un apcep iepriekš izmērcētas un sagrieztas nieres.
  3. Ieliek katliņā un sautē 20 minūtes.
  4. Pievieno sagrieztus skābētus gurķus, uztumē ar aukstā ūdenī iejauktiem miltiem, un pieliek krējumu.
  5. Sautējumu pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi