Aknu veltnīši ar āboliem

Sastāvdaļas

  • 500 g aknu
  • 2 āboli(antonovka)
  • Tauki cepšanai
  • Kviešu milti apviļāšanai
  • 100 g skāba krējuma
  • 1 gl. buljona
  • Pētersīļu zaļumi
  • Pipari
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Aknām noņem plēvi, sagriež šķēlēs un viegli izdauza, pārkaisa ar sāli un pipariem.
  2. Šķēlei uzliek apceptu ābolu daiviņu un satin veltnī, nosien ar baltu diegu.
  3. Apviļā miltos un apcep.
  4. Liek katlā, pārlej ar buljonu, kas sajaukts ar krējumu un sautē 15-20 minūtes.
  5. (ja vēlās biezāku mērci pievieno miltus).
  6. Pasniedzot veltnīšus atbrīvo no diegiem un pārkaisa ar zaļumiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi