Sautēta sirds

Sastāvdaļas

  • 600 g sirds
  • 150 g žāvēta speķa
  • 150 g selerijas
  • 400 g burkānu
  • 1 -2 ēd.k. sviests
  • Etiķis
  • Cukurs
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Nomērcētu sirdi notīra un sagriež palielos gabaliņos.
  2. Iespeķo ar speķa strēmelītēm un uzkaisa sāli.
  3. Sirdi kopā ar saknēm katliņā apcep spilgti brūnu.
  4. Pielej mazliet ūdens un etiķa.
  5. Traukā sautē 1- 1 ½ stundu.
  6. Gaļas novārījumam pieliek mazliet cukura pāe garšas.
  7. Pasniedz ar rīsiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi