Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Kartupeļi vīna mērcē

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 8 vārīti kartupeļu
  • 4 ēd.k. eļļas vai sviesta
  • Sīpols
  • 2 ēd.k. miltu
  • Buljons
  • Baltvīns
  • Zaļumi (estragons, bazilika, timiāns, koriandrs, piparmētras, pētersīļi)
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Apcep sasmalcinātus sīpolu, iemaisa miltus, pakāpeniski pielej buljonu un savāra biezu mērci.
  2. Atšķaida, pielejot nedaudz vīna.
  3. Tad pieliek sāli un šķēlēs vai stienīšos sagrieztus vārītus kartupeļus.
  4. Visu izkarsē.
  5. Pasniedz pārkaisītus ar zaļumiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Pildīts cūkgaļas pavēderes cepetis pienā ar āboliem

Pildīts cūkgaļas pavēderes cepetis pienā ar āboliem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas