Kartupeļi vīna mērcē

Sastāvdaļas

  • 8 vārīti kartupeļu
  • 4 ēd.k. eļļas vai sviesta
  • Sīpols
  • 2 ēd.k. miltu
  • Buljons
  • Baltvīns
  • Zaļumi (estragons, bazilika, timiāns, koriandrs, piparmētras, pētersīļi)
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Apcep sasmalcinātus sīpolu, iemaisa miltus, pakāpeniski pielej buljonu un savāra biezu mērci.
  2. Atšķaida, pielejot nedaudz vīna.
  3. Tad pieliek sāli un šķēlēs vai stienīšos sagrieztus vārītus kartupeļus.
  4. Visu izkarsē.
  5. Pasniedz pārkaisītus ar zaļumiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi