Augļu čatnijs

Sastāvdaļas

  • 1 kg plūmju
  • 0.5 kg Antonokas ābolu
  • 0.5 kg bumbieru
  • 1 liels gatavs mango
  • 1 kg brūnā cukura
  • 0.5 l ābolu etiķa
  • 2 sīpoli (sakapāti)
  • 3 ķiploka daiviņas (sakapātas)
  • 50 g ingvera
  • 1 ēdamkarote sinepju sēkliņu
  • 1 tējkarote koriandra (malta)
  • 1 tējkarote maltu čili piparu
  • 1 tējkarote sāls
  • 1 kanēļa miziņa

Pagatavošana

1 min.
  1. Bumbierus, ābolus un mango nomizo, izņem serdes un smalki sagriež. Plūmēm izņem kauliņus, un tās sagriež mazākos gabalos. Liek katlā, pievieno etiķi, cukuru, sīpolus, ķiplokus un garšvielas. Maisot silda uz lēnas uguns, kamēr cukurs izšķīdis, pēc tam vāra katlā bez vāka 1-1,5 stundas, kamēr čatnijs sabiezē. Izņem kanēļa miziņu, izlej pa burkām un aizvāko.
  2. Labi garšo kā piedeva ceptai gaļai un sieram.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi