Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Augļu čatnijs

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg plūmju
  • 0.5 kg Antonokas ābolu
  • 0.5 kg bumbieru
  • 1 liels gatavs mango
  • 1 kg brūnā cukura
  • 0.5 l ābolu etiķa
  • 2 sīpoli (sakapāti)
  • 3 ķiploka daiviņas (sakapātas)
  • 50 g ingvera
  • 1 ēdamkarote sinepju sēkliņu
  • 1 tējkarote koriandra (malta)
  • 1 tējkarote maltu čili piparu
  • 1 tējkarote sāls
  • 1 kanēļa miziņa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Bumbierus, ābolus un mango nomizo, izņem serdes un smalki sagriež. Plūmēm izņem kauliņus, un tās sagriež mazākos gabalos. Liek katlā, pievieno etiķi, cukuru, sīpolus, ķiplokus un garšvielas. Maisot silda uz lēnas uguns, kamēr cukurs izšķīdis, pēc tam vāra katlā bez vāka 1-1,5 stundas, kamēr čatnijs sabiezē. Izņem kanēļa miziņu, izlej pa burkām un aizvāko.
  2. Labi garšo kā piedeva ceptai gaļai un sieram.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Plūmju un šokolādes kūka

Plūmju un šokolādes kūka

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas