Ābolu pastila

Sastāvdaļas

  • 1 kg ābolu
  • 500 g cukura
  • 2 olu baltumi

Pagatavošana

1 min.
  1. Iavēlas skābenus ābolus, nomizo, sagriež gabaliņos un sacep.
  2. Karsto masu izberž caur sietu.
  3. Pievieno cukuru un puto, kamēr masa atdziest.
  4. Iecilā saputotus olu baltumus.
  5. Plātī ieklāj pergamentu.
  6. Ielej ābolu masu ( apmēram 2 cm biezu).
  7. Krāsnī žāvē 70 grādu temparatūrā, pēc tam karstumu samazina līdz 40-50 grādiem.
  8. Karsē, kamēr masa kļuvusi tumša un plāna.
  9. Tad to sarullē un uzglabā celofāna sausā vietā.
  10. Pasniedz sagrieztu šķēlītēs.
  11. Pastila gabaliņus var izmantot kūku rotājumiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi