Ābolu samts

Sastāvdaļas

  • 0.5 kg ābolu
  • Krēmam
  • 0.5 l kefīra
  • 1 gl. cukura
  • 1 citrons
  • 2 olas
  • 20 g želantīna

Pagatavošana

1 min.
  1. Ābolus nomizo un sagriež kubiciņos, apvāra sīrupā , notecina un kārto stikla trauciņos.
  2. Olu dzeltenumus saputo ar cukuru, pievieno kefīru, sarīvētu citronu miziņu, citronu sulu, uzbriedinātu un izšķīdinātu želantīnu.
  3. Visu samaisa un uzmanīgi iecilā saputotus olu baltumus.
  4. Pārlej āboliem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi