Pikantie ābolu salāti

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • Neliela sarkano kāpostu galviņa
  • 5 āboli
  • 1 prāvs sīpols
  • 1 ēd.k. cukurs
  • 1 tējk. citrona sulas vai naža gals citronskābes
  • Ķimenes
  • Eļļ, krējums vai majonēze
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Kāpostus sašķērē un uzvāra sālsūdenī.
  2. Nokāš.
  3. Ābolus sarīvē prāvās skaidiņās un apslaka ar cirtonu sulu.
  4. Samaisa ar atdzisušajiem kāpostiem.
  5. Pievieno sasmalcinātus sīpolus un šķipsniņu ķimeņu, sāli un cukuru.
  6. Ļauj ievilkties.
  7. Pārlej ar eļļu, majonēzi vai skābu krējumu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi