Salāti cēzars

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 5 olas
  • 150 ml olīveļļas
  • ½ citrona sulas
  • 1 ķiploka daiviņa
  • 75 g smalki rīvēta parmezāna siera
  • 2 salātu galviņas
  • 9 anšovu filejas
  • Grauzdiņi
  • 25 g rupji rīvēta parmezāna siera

Pagatavošana

1 min.
  1. 2 olas vāra 4 minūtes, tad atdzesē, noloba un sakuļ ar 150 ml olīveļļas, citronu sulu, saspiestu ķiploka daiviņu, 3 anšovu filejām un 75 gramiem smalki rīvēta parmezāna siera.
  2. 3 olas liek verdošā ūdenī un vāra 7 minūtes, atdzesē, noloba. Divas salātu galviņas nomazgā, lapas saplucina un kārto 6 šķīvjos uz lapām liek vārītas olas pusīti, anšova fileju un dažas parmezāna skaidiņas. Pārber ar grauzdiņiem un pārlej ar pagatvoto mērci.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi