Torte ''Putna piens''

2006. gada 27. septembris
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
120 min
1. ½ paciņumargarīna sajauc ar vienu glāzi cukura (200g).
2. Pakāpeniski pa vienai iemaisa 3 olas,iemaisa½ tējkaroti sodas un pāris pilienus etiķi, iemaisa 2 ēdamkarotes kakao un 1 glāzi miltu.
3. Pēc tam iesmērētā pannā masu liek cepties - tā būs tortes 1. kārta.
4. Ielej katliņā 2 glāzes piena, 1 glāzi cukura, 3 ēd. k. mannā (ar kaudzi), vāra apmēram 5 min.Pēc tam atdzesē.
5. Ieliek putotājā 200 g mīksta sviesta un atdzesētu izvārīto mannu. Putojot pakāpeniski iemaisa 100 g konjaka vai ruma. Saputoto krēmu liek, lai atdziest, pēc tam uzklāj virsū 1. kārtai un liek atkal aukstumā.
6. 3 tējk. cukura un 3 ēd. k. piena, uzsilda un ieliek gabaliņos salauztu šokolādi (Lukss).
7. Kad viss izkusis (uzvārīt nedrīkst), siltu lej virsū divām iepriekšējām kārtām. Ļauj lai sastingst, tad var baudīt kūku.

Lai labi garšo!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu