½ paciņumargarīna sajauc ar vienu glāzi cukura (200g).
Pakāpeniski pa vienai iemaisa 3 olas,iemaisa½ tējkaroti sodas un pāris pilienus etiķi, iemaisa 2 ēdamkarotes kakao un 1 glāzi miltu.
Pēc tam iesmērētā pannā masu liek cepties - tā būs tortes 1. kārta.
Ielej katliņā 2 glāzes piena, 1 glāzi cukura, 3 ēd. k. mannā (ar kaudzi), vāra apmēram 5 min.Pēc tam atdzesē.
Ieliek putotājā 200 g mīksta sviesta un atdzesētu izvārīto mannu. Putojot pakāpeniski iemaisa 100 g konjaka vai ruma. Saputoto krēmu liek, lai atdziest, pēc tam uzklāj virsū 1. kārtai un liek atkal aukstumā.
3 tējk. cukura un 3 ēd. k. piena, uzsilda un ieliek gabaliņos salauztu šokolādi (Lukss).
Kad viss izkusis (uzvārīt nedrīkst), siltu lej virsū divām iepriekšējām kārtām. Ļauj lai sastingst, tad var baudīt kūku.