Pikantie biešu ikri

Sastāvdaļas

  • 4 kg sarkano biešu
  • 1 kg sīpolu
  • 1 kg paprikas
  • 2 aso piparu pākstis
  • 1 glāze ķiploku daiviņu
  • 1 l tomātu sulas
  • 0.5 glāzes 9% galda etiķa
  • 0.5 l eļļas
  • 1 glāze cukura
  • 1 ēdamkarote sāls
  • 0.5 tējkarotes maltu melno piparu

Pagatavošana

1 min.
  1. Bietes, sīpolus un ķiplokus nomizo, paprikai izņem sēklas. Visus dārzeņus samaļ virtuves kombainā vai ar gaļas mašīnā. Biezenim pievieno etiķi, eļļu, tomātu sulu, piparus, cukuru un sāli un, regulāri apmaisot, vāra zem vāka uz vidējas uguns 1 stundu. Liek burciņās un aizvāko.
  2. Lieliski garšo gan kā salāti pie gaļas ēdieniem, gan uz sviestmaizēm, gan kā piedeva borščam vai biešu zupai.

Komentāri

Liāna 2010. gada 30. augusts 14:40
Paldies par recepti. Sanāca ļoti garšīgi. Es gan liku nevārītas bietes, bet vārīju 1,5 stundu.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi