Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Pikantie biešu ikri

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 4 kg sarkano biešu
  • 1 kg sīpolu
  • 1 kg paprikas
  • 2 aso piparu pākstis
  • 1 glāze ķiploku daiviņu
  • 1 l tomātu sulas
  • 0.5 glāzes 9% galda etiķa
  • 0.5 l eļļas
  • 1 glāze cukura
  • 1 ēdamkarote sāls
  • 0.5 tējkarotes maltu melno piparu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Bietes, sīpolus un ķiplokus nomizo, paprikai izņem sēklas. Visus dārzeņus samaļ virtuves kombainā vai ar gaļas mašīnā. Biezenim pievieno etiķi, eļļu, tomātu sulu, piparus, cukuru un sāli un, regulāri apmaisot, vāra zem vāka uz vidējas uguns 1 stundu. Liek burciņās un aizvāko.
  2. Lieliski garšo gan kā salāti pie gaļas ēdieniem, gan uz sviestmaizēm, gan kā piedeva borščam vai biešu zupai.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Bagātīgā melleņu siera kūka

Bagātīgā melleņu siera kūka

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas