Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Biskvīta ripai
  • Olas 4
  • Milti 8 ēdk
  • 1.5 cepamais pulveris 1,5 tējk
  • Cukurs 4 ēdk
  • Pildījumam
  • Ķiršu sula 400 ml
  • Cukurs 100 gr
  • Želatīns 20 gr
  • Želejai
  • Kirši svaigi vai saldēti 800 gr
  • Sula ķiršu 500 ml
  • Želatīns 20 gr
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Sakuļu olas,piesijāju miltus sajauktus ar cepamo pulveri.Samaisu un lieku formā uz cepamā papīra un cepu 200 grādos 15-20 min.
  2. Izņemu no krāsns un kārtīgi atdzesēju.
  3. Pildījumam uzkarsēju sulu un izkausēju tajā cukuru.Pievienoju iepriekš uzbriedinātu želatīnu un kad tas izšķīdis,nolieku atdzesēties.Tad saputoju stingrās putās(vismaz 10 min.)Uzleju uz pamatnes un lieku ledusskapī.
  4. Kad pildījums sastindzis,virsū kārtoju ogas un pārleju ar recēt sākušu želeju.Kura pagatavota no sulas pievienojot uzbriedinātu želatīnu.Kūku vēlreiz liek ledusskapī.
  5. Var gatavot no jebkurām ogām.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Karbonāde alus mīklā

Karbonāde alus mīklā

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA