Ķiršu kūka

2006. gada 24. septembris
Foto: Signa Grase
Pagatavošana
1 min
1. Sakuļu olas,piesijāju miltus sajauktus ar cepamo pulveri.Samaisu un lieku formā uz cepamā papīra un cepu 200 grādos 15-20 min.
2. Izņemu no krāsns un kārtīgi atdzesēju.
3. Pildījumam uzkarsēju sulu un izkausēju tajā cukuru.Pievienoju iepriekš uzbriedinātu želatīnu un kad tas izšķīdis,nolieku atdzesēties.Tad saputoju stingrās putās(vismaz 10 min.)Uzleju uz pamatnes un lieku ledusskapī.
4. Kad pildījums sastindzis,virsū kārtoju ogas un pārleju ar recēt sākušu želeju.Kura pagatavota no sulas pievienojot uzbriedinātu želatīnu.Kūku vēlreiz liek ledusskapī.
5. Var gatavot no jebkurām ogām.
Uz augšu