Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Kūka ar ogām un mandelēm

Kūka ar ogām un mandelēm

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 150 g margarīna vai sviesta
  • 45 g cukura
  • 210 g kviešu miltu
  • 1/2 tējk. cepamā pulvera
  • Pildījumam:
  • 2 olas
  • 170 g cukura
  • 150 g notīrītu mandeļu
  • 4 pilieni mandeļu eļļas
  • 100-150 g saldētas ogu: kādas nu ir - mellenes, avenes, jāņogas, lācenes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Saputo sviestu ar cukuru.var izmantot mikseri (iesaku sviestu iepriekš izkausēt).
  2. Miltus sajauc ar cepamo pulveri un nepārtraukti maisot, pievieno sviesta un cukura maisījumam. Mīklu liek ledusskapī.
  3. Pa to laiku gatavo pildījumu - saputo olas ar cukuru gaišās putās
  4. Samaļ mandeles. Samaltās mandeles un mandeļu eļļu pievieno olām. Pievieno saldētās ogas.
  5. Mīklu izņem no ledusskapja un iespiež to cepamā formā ar noņemamām malām.
  6. Uz mīklas liek mandeļu pildījumu.
  7. Cep cepeškrāsnī 200*C apmēram 20 min.
    Kūku atdzesē.

    Lai labi garšo!
    Cep cepeškrāsnī 200*C apmēram 20 min. 
Kūku atdzesē.

Lai...

    FOTO: El

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Samarkandas plovs

Samarkandas plovs

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas