Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Kūka ar ogām un mandelēm

2006. gada 17. septembris
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
60 min
1. Saputo sviestu ar cukuru.var izmantot mikseri (iesaku sviestu iepriekš izkausēt).
2. Miltus sajauc ar cepamo pulveri un nepārtraukti maisot, pievieno sviesta un cukura maisījumam. Mīklu liek ledusskapī.
3. Pa to laiku gatavo pildījumu - saputo olas ar cukuru gaišās putās
4. Samaļ mandeles. Samaltās mandeles un mandeļu eļļu pievieno olām. Pievieno saldētās ogas.
5. Mīklu izņem no ledusskapja un iespiež to cepamā formā ar noņemamām malām.
6. Uz mīklas liek mandeļu pildījumu.
7. Cep cepeškrāsnī 200*C apmēram 20 min.
Kūku atdzesē.

Lai labi garšo!
Foto: Receptes.lv
Uz augšu