Šokolādes svētku kūka

Sastāvdaļas

  • 1.5 tases miltu
  • 1 tase cukura
  • 0.25 tases kakao
  • 1 tējkarote sodas
  • 0.5 tējkarote sāls
  • Šķipsniņa vanilīna
  • 1 ēdamkarote etiķa
  • 1 tase ūdens
  • 1 /3 tases augu eļļas

Pagatavošana

40 min.
  1. Sakarsē cepeškrāsni līdz 180°c.
  2. Ietauko cepamo veidni.
  3. Bļodā sajauc ar mikseri visas sastāvdaļas, izņemot sodu, kuru dzēš ar etiķi un pievieno pārējai masai.
  4. Visu izlej ietaukotā veidnē un cep apm. 30 min.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi