Šaslika zupa

2006. gada 10. septembris
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
60 min
1. Ņemam vakardienas piknika neizcepto šašliku un sagriežam nelielos gabaliņos.
2. Liekam uz pannas cepties.Nolejam lieko sulu un cepam uz lēnas uguns aptuveni 15 minūtes.
3. Liekam gaļu katlā, pārlejam ar ūdeni un sākam vārīt.
4. Sagriežam sīpolus, apcepam ,liekam katlā(pēc stundas vārīšanās sīpoli izšķīst).
5. Sagriežam papriku (kā kuram patīk),beram katlā.
6. Pievienojam tomātu pastu.
7. Notīram ķiplokus (kamēr neapnīk).
8. Sarīvējam burkānus, tad kopā ar ķiplokiem apcepam un liekam visu katlā.
9. Pievienojam ūdeni, garšvielas un zaļumus.
10. Ēd kopā ar skābo krējumu.
11. Labu apetīti!
Uz augšu