"dijon" mērce pie laša

Sastāvdaļas

  • Saldais krējums 500 g
  • Graudu sinepes 20 g
  • Cukurs 5 g
  • Sālls 5 g
  • Rīvēts siers "Svalia" 50 g
  • Dabīgā citrona sula 30 g

Pagatavošana

60 min.
  1. Traukā, kurā gatavos mērci ieliek krējumu, sinepes, dabīgo citronu sulu, sāli, cukuru un karsē 5-7 minūtēm, pieliek rīvētu sieru un maisa, līdz tas ir izkusis.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi