Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Viltotais ķiršu ievārījums

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Ērkšķogas -1kg
  • Ķiršu lapas - 1sauja
  • Ūdens - 1glāze'
  • Cukurs - 1 kg
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Ķiršu lpas nomazgā, uzlej aukstu ūdeni un uzvāra, vāra 3 minūtes uz lēnas uguns. Mazliet atdzesā, izkāš caur sietu un uzlej uz ērkšķogām, liek vēsā vietā 12 stundas ievilkties. Pēc tam novilkumu no ogām nolej caur sietu, pievieno cukuru un uzvāra sīrupu. Sīrupā liek ērkšķogas un ar pārtraukumiem (tā lai ogas neizjūk) uzvvāra 3 reizes. Pēdējo reizi pavāra ilgāk 15 -20 minūtes uz lēnas uguns. beigās pievieno vaniļas cukuru - ½ paciņas. Liek burkās un aizvāko. Pēc 2 nedēļam ievārījums ieguvis ķiršu smaržu un garšu.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Aliču kompots

Aliču kompots

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas