Tomāti - ķiploki marinādē

Tomāti - ķiploki marinādē
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • Nelieli tomātiņi
  • Ķiploki
  • Pētersīļi
  • 1 l marinādes:
  • 1 l ūdens
  • 1 ēd. k. sāls
  • 1 deserta karote cukura
  • Etiķa esence pēc garšas

Pagatavošana

30 min.
  1. Jāizvēlās nelieli tomātiņi, vēlams apmēram 3 -4 cm diametrā.
  2. Burciņās apakšā liek ķiplokus un pētersīļus ar visiem kātiem, virsū kārto tomātus,
  3. Sagatavo marinādi - uz litru ūdens ņem ēdamkaroti sāls un deserta karoti cukuru,visu uzvāra un pievieno etiķa esenci pēc garšas. Es lieku tik daudz, lai marināde būtu viegli skābena, jo skābums tiks arī no tomātiem.
  4. Verdošu marinādi uzlej uz tomātiem un burkas tūlīt aizvalcē. Pēc tam burkas saliek zem siltas segas vai spilveniem un patur 24 stundas.

    Lai labi garšo!
    Verdošu marinādi uzlej uz tomātiem un burkas tūlīt aizvalcē....
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konservējumi