Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Ābolu - aprikožu marmelāde

Ābolu - aprikožu marmelāde

FOTO: Depositphotos.com

Kolekcijas: Fotoreceptes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg kg aprikožu
  • 200-300 g ābolu
  • 1 glāze/s ūdens
  • 700 g cukura
  • Sviests vai margarīns
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Kilogramam aprikožu izņem kauliņus, pieliek 200-300 g sagrieztu ābolu un glāzi ūdens. Vāra, izberž caur sietu.
  2. Biezenim pieliek 700 g cukura un vāra, kamēr sabiezē.
  3. Uz plāts vai kādā piemērotā traukā ieklāj pergamenta papīru. To viegli iesmērē ar kausētu sviestu vai augu eļļu. Uzliek marmelādes masu, izlīdzina.
  4. Žāvē cepeškrāsnī, mērenā siltumā. Atdzisušu sagriež gabaliņos un izvārta cukurā.

    Žāvē cepeškrāsnī, mērenā siltumā. Atdzisušu sagriež gabaliņo...

    FOTO: Depositphotos.com

  5. Gards, pašgatavots našķis.

    Lai labi garšo!
    Gards, pašgatavots našķis.

Lai labi garšo!

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gatavs 10 minūtēs: Saldais kārtojums "Švarcvaldes ķiršu kūka"

Gatavs 10 minūtēs: Saldais kārtojums "Švarcvaldes ķiršu kūka"

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas