Ābolu - aprikožu marmelāde

Ābolu - aprikožu marmelāde
Foto: Depositphotos.com
Kolekcijas: Fotorecepšu

Sastāvdaļas

  • 1 kg kg aprikožu
  • 200-300 g ābolu
  • 1 glāze/s ūdens
  • 700 g cukura
  • Sviests vai margarīns

Pagatavošana

60 min.
  1. Kilogramam aprikožu izņem kauliņus, pieliek 200-300 g sagrieztu ābolu un glāzi ūdens. Vāra, izberž caur sietu.
  2. Biezenim pieliek 700 g cukura un vāra, kamēr sabiezē.
  3. Uz plāts vai kādā piemērotā traukā ieklāj pergamenta papīru. To viegli iesmērē ar kausētu sviestu vai augu eļļu. Uzliek marmelādes masu, izlīdzina.
  4. Žāvē cepeškrāsnī, mērenā siltumā. Atdzisušu sagriež gabaliņos un izvārta cukurā.

    Žāvē cepeškrāsnī, mērenā siltumā. Atdzisušu sagriež gabaliņo...
    Foto: Depositphotos.com
  5. Gards, pašgatavots našķis.

    Lai labi garšo!
    Gards, pašgatavots našķis.

Lai labi garšo!
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi