Bļodā liek salātlapas.
Dārzeņus sagriež vidēja izmēra gabalos - tomātu daiviņās, gurķi pusripiņās, sīpolu gredzenos. Pievieno salātlapām.
Tunci bez lieka šķidruma pievieno salātiem, pievieno arī konservētos turku zirņus.
Visu pārber ar sāli un pipariem, pārlej svaigi spiestu citrona sulu un olīveļļu - samaisa. Šie daudzumu atkarīgi no pašu vēlmēm - ja vēlas skābāku - vairāk citrona, ja asāku, vairāk piparu.
Labu apetīti!
Sastāvdaļas
185 g tunča savā sulā
100 g salātu lapu - var salātu miksu vai tikai rukolu
Tunci bez lieka šķidruma pievieno salātiem, pievieno arī konservētos turku zirņus.
Visu pārber ar sāli un pipariem, pārlej svaigi spiestu citrona sulu un olīveļļu - samaisa. Šie daudzumu atkarīgi no pašu vēlmēm - ja vēlas skābāku - vairāk citrona, ja asāku, vairāk piparu.
Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Komentāri
Maija2016. gada 7. augusts 16:53
IZCILI
Pievienot komentāru
Jaunumi
Kā uz mākoņa maliņas: gaisīgā bezē recepšu izlase
Gada vēsākajos mēnešos roka biežāk stiepjas pēc ēdiena: kāpēc tā?
Neatpaliec no tendencēm! Kas jauns kokteiļu pasaulē?
Šī vietne izmanto sīkdatnes (cookies angļu val.), lai analizētu mūsu datplūsmu, uzlabotu satura kvalitāti, pielāgotu saturu lietotāju vajadzībām un optimizētu tās darbību. Sīkdatnes mūsu vietā un tikai atbilstoši norādītajiem mērķiem var pārvaldīt arī mūsu sadarbības partneri (trešās personas – datu apstrādātāji (operatori), piemēram, Google Analytics)
Sīkāk par sīkdatnēm un to dzēšanu lasi šeit
>
Komentāri