Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Salāti Tunča - lapu salāti ar turku zirņiem

Tunča - lapu salāti ar turku zirņiem
Foto: Depositphotos.com
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 185 g tunča savā sulā
  • 100 g salātu lapu - var salātu miksu vai tikai rukolu
  • 150 g konservētu turku zirņu (1/2 bundžiņas)
  • 1 neliels svaigs gurķis
  • 1 neliels sarkanais sīpols
  • 1 vidējs tomāts
  • 2 ēd. k. kaperu
  • 3 ēd. k. olīveļļas
  • 1/2 citrona sula
  • Sāls pēc garšas
  • Pipari pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Bļodā liek salātlapas.
  2. Dārzeņus sagriež vidēja izmēra gabalos - tomātu daiviņās, gurķi pusripiņās, sīpolu gredzenos. Pievieno salātlapām.
  3. Tunci bez lieka šķidruma pievieno salātiem, pievieno arī konservētos turku zirņus.
  4. Visu pārber ar sāli un pipariem, pārlej svaigi spiestu citrona sulu un olīveļļu - samaisa. Šie daudzumu atkarīgi no pašu vēlmēm - ja vēlas skābāku - vairāk citrona, ja asāku, vairāk piparu.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Salāti

Jaunākās receptes