Tunča - lapu salāti ar turku zirņiem

Tunča - lapu salāti ar turku zirņiem
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 185 g tunča savā sulā
  • 100 g salātu lapu - var salātu miksu vai tikai rukolu
  • 150 g konservētu turku zirņu (1/2 bundžiņas)
  • 1 neliels svaigs gurķis
  • 1 neliels sarkanais sīpols
  • 1 vidējs tomāts
  • 2 ēd. k. kaperu
  • 3 ēd. k. olīveļļas
  • 1/2 citrona sula
  • Sāls pēc garšas
  • Pipari pēc garšas

Pagatavošana

20 min.
  1. Bļodā liek salātlapas.
  2. Dārzeņus sagriež vidēja izmēra gabalos - tomātu daiviņās, gurķi pusripiņās, sīpolu gredzenos. Pievieno salātlapām.
  3. Tunci bez lieka šķidruma pievieno salātiem, pievieno arī konservētos turku zirņus.
  4. Visu pārber ar sāli un pipariem, pārlej svaigi spiestu citrona sulu un olīveļļu - samaisa. Šie daudzumu atkarīgi no pašu vēlmēm - ja vēlas skābāku - vairāk citrona, ja asāku, vairāk piparu.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Maija 2016. gada 7. augusts 16:53
IZCILI

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi