Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Sautējums šarmas gaumē

2006. gada 18. augusts
Foto: Sandra Sharma
Pagatavošana
25 min
1. Katliņā ielej nedaudz ūdens un, kad tas sācis vārīties pieliek kubiciņos sagrieztus kartupeļus, smalkāk sagrieztus burkānus un pusi no sīpoliem un pievieno garšvielas. Uzliek vāciņu un uz lēnas uguns vāra, kamēr dārzeņi sāk palikt mīksti. Kamēr dārzeņi ielikti vārīties:
2. Vistas fileju sagriež nelielos gabaliņos, apcep pannā kopā ar pārējiem sīpoliem, tomātiem (sagrieztiem kubiņos), garsvielām un 1 ķiploka daiviņu (sagrieztu smalki). Kad fileja apcepusies zeltaini brūna, pielej visu no pannas katliņā pie dārzeņiem, pievieno zaļumus un vāra vēl min 10 uz lēnas uguns, kamēr gaļa pavisam mīksta.
3. Pasniedz pārlietu ar krējumu!
4. Ņammmm, pirktiņus aplaizīsiet!
Uz augšu