Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Cūkgaļas - kabaču kotletes

Cūkgaļas - kabaču kotletes

FOTO: Depositphotos

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g maltas, liesas cūkgaļas
  • 2 nelieli sīpoli
  • Neliels kabacis ( ap ½ kg)
  • 3 olas
  • 2 baltmaizes šķēles
  • Ķiploks
  • Zaļumi (pēc izvēles)
  • Sāls
  • Eļļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Kabaci uz smalkās skaidiņu rīves sarīvē, uzber sāli, lai atdalās sula. Lieko sulu notecina.
  2. Malto gaļu sajauc ar kabaci un pieliek:
  3. sīki sagrieztus sīpolus un zaļumus,vcaur spiedi izspiestu ķiploku (pēc valadzības), izmērcētu baltmaizi bez garozas, sakultas olas, sāli (pēc vajadzības) un visu kārtīgi samīca viendabīgā masā.
  4. Veido kotletītes un cep eļļā.
  5. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zupiņa ar kūpinātu desiņu un cūkgaļas krūtiņu

Zupiņa ar kūpinātu desiņu un cūkgaļas krūtiņu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 16. oktobris 16:12 16.10 16:12
Produkti, kas palielina trauksmes sajūtu (3)
Visu ar mēru!

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas