Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Cūkgaļas - kabaču kotletes

Cūkgaļas - kabaču kotletes
Foto: Depositphotos
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g maltas, liesas cūkgaļas
  • 2 nelieli sīpoli
  • Neliels kabacis ( ap ½ kg)
  • 3 olas
  • 2 baltmaizes šķēles
  • Ķiploks
  • Zaļumi (pēc izvēles)
  • Sāls
  • Eļļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Kabaci uz smalkās skaidiņu rīves sarīvē, uzber sāli, lai atdalās sula. Lieko sulu notecina.
  2. Malto gaļu sajauc ar kabaci un pieliek:
  3. sīki sagrieztus sīpolus un zaļumus,vcaur spiedi izspiestu ķiploku (pēc valadzības), izmērcētu baltmaizi bez garozas, sakultas olas, sāli (pēc vajadzības) un visu kārtīgi samīca viendabīgā masā.
  4. Veido kotletītes un cep eļļā.
  5. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Pamatēdieni

Jaunākās receptes