Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Salāti Tomātu salāti pie gaļas ēdieniem

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 3 kg tomāti
  • 0.5 kg sīpoli
  • 1 glāze cukurs
  • 9 tējkarotes sāls
  • 2 ēdamkarotes etiķa esence
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. tomātus noblanšē ( aplej ar vārošu ūdeni, novelk miziņas, izgriež aizmugures), liek katlā un saspiež putrā. uz lēnas uguns vāra 30 minūtes.
  2. sīpolus sagriež gabaliņos, pievieno tomātiem un turpina vārīt vēl 10 minūtes.
  3. pievieno cukuru, sāli, etiķa esenci, pavāra 5 minūtes.
  4. karstu pilda burciņās, aizvāko.

Salāti

Jaunākās receptes