Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Salāti Garneles ar olīvēm un fetas sieru

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 100 g garneles
  • 1 ē/k olīveļļas
  • Puse no sīpola
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 1 kārba rīvētu tomātu
  • 50 g sarkanvīna
  • 10 olīves
  • 100 g Fetas siera
  • Puse citrona
  • Raudene
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

15 min.
  1. Olīveļļā apcep ripiņās sagrieztu sīpolu un sasmalcinātas ķiploka daiviņas. Pievieno tomātus, vīnu, olīves, garšvielas un vāra 7 minūtes uz lēnas uguns. Pievieno sieru, garneles un piepilina citrona sulu. Turpina turēt uz lēnas uguns, kamēr garneles vairs nav caurspīdīgas.

Salāti

Jaunākās receptes