Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Franču burkāni

Franču burkāni

FOTO: Depositphotos.com

Šos burkānus ēd pat tie, kam burkāni parasti negaršo!
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 400 g mazo burkānu
  • 3 ēd. k. olīveļļas
  • 2-3 daiviņa/s ķiploka
  • 1 tējk. cukura
  • 1/2 glāze/s ūdens
  • Sāls
  • Melnie pipari
  • Dilles
  • Timiāns
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. Burkānus nomizo,nomazgā. 10 minūtes cep eļļā.
  2. Tad pielej ūdeni, pieliek sasmalcinātus ķiplokus, cukuru, sāli un piparus. Sautē aptuveni 20 min. (kamēr novārās ūdens), ik pa laikam pamaisot.
  3. Kad gatavi, kartus pārber ar smalki sakapātām dillēm, samaisa.
    Pasniedzot, papildus aromātam, rotā ar svaigu timiānu.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vistu akniņu  un paprikas siltie salāti

Vistu akniņu un paprikas siltie salāti

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas