Franču burkāni

Franču burkāni
Foto: Depositphotos.com
Šos burkānus ēd pat tie, kam burkāni parasti negaršo!

Sastāvdaļas

  • 400 g mazo burkānu
  • 3 ēd. k. olīveļļas
  • 2-3 daiviņa/s ķiploka
  • 1 tējk. cukura
  • 1/2 glāze/s ūdens
  • Sāls
  • Melnie pipari
  • Dilles
  • Timiāns

Pagatavošana

45 min.
  1. Burkānus nomizo,nomazgā. 10 minūtes cep eļļā.
  2. Tad pielej ūdeni, pieliek sasmalcinātus ķiplokus, cukuru, sāli un piparus. Sautē aptuveni 20 min. (kamēr novārās ūdens), ik pa laikam pamaisot.
  3. Kad gatavi, kartus pārber ar smalki sakapātām dillēm, samaisa.
    Pasniedzot, papildus aromātam, rotā ar svaigu timiānu.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi