Franču burkāni

Franču burkāni
Foto: Depositphotos.com
Šos burkānus ēd pat tie, kam burkāni parasti negaršo!

Sastāvdaļas

  • 400 g mazo burkānu
  • 3 ēd. k. olīveļļas
  • 2-3 daiviņa/s ķiploka
  • 1 tējk. cukura
  • 1/2 glāze/s ūdens
  • Sāls
  • Melnie pipari
  • Dilles
  • Timiāns

Pagatavošana

45 min.
  1. Burkānus nomizo,nomazgā. 10 minūtes cep eļļā.
  2. Tad pielej ūdeni, pieliek sasmalcinātus ķiplokus, cukuru, sāli un piparus. Sautē aptuveni 20 min. (kamēr novārās ūdens), ik pa laikam pamaisot.
  3. Kad gatavi, kartus pārber ar smalki sakapātām dillēm, samaisa.
    Pasniedzot, papildus aromātam, rotā ar svaigu timiānu.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni