Sastāvdaļas
- 1 kg. svaiga cukgalas krutina
- 2 edamk. medus
- 6 daivinas kiploki
- 4 edamk. citronu sula
- Sals, pipari pec garsas
- 1 kg. burkani
- 4 gab. olas
- 100 g saldais krejums
- Krutinu marine ar citronu sulu, sali, pipariem un medu 1 stundu.
- Satin rulete ar partikas striki un cep cepeskrasni 1,5 stundu 160 grados.
- Burkanus novara lidz miksti, nokas, lai labi iztvaiko mitrums un sarive, pievieno olu, sali, piparus un saldo krejumu, masu pilda cepamajas forminas un cep krasni kopa ar cukgalu.
Pievienot komentāru
Pamatēdieni
Maltās gaļas mērce (sarkanā)
Cepta vistas fileja no Skaidrā
Vistu stilbiņi krekeru garoziņā
Recepšu izlases

Auzu pārslas rīta cēlienam: 6 receptes iedvesmai

Pie tējas vai piena glāzes: garšīgu cepumiņu izlase

Ko gatavosim šonedēļ? Plānojam maltītes!

Daudzveidīgām brokastīm: receptes ar vārītām olām
Sezonālās receptes
Jaunumi
Jaunākās receptes
Nedēļas skatītākās receptes
-
Gaisīgais buberts ar dzērveņu ķīseli
2722 skatījumi -
Mammas kotletes
2341 skatījumi -
Labākā soļanka
2250 skatījumi -
Pildītie cannelloni ar malto gaļu
2056 skatījumi -
Riekstu pīne
1938 skatījumi -
Cūkgaļas gabaliņi krāsnī no Skaidrā
1870 skatījumi -
Cūkgaļas cepetis sīpolu - sinepju marinādē
1822 skatījumi -
Tradicionāla siļķe kažokā
1815 skatījumi
Komentāri