Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Kartupeļu zupa ar cauraudzi

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 600 g kartupeļu
  • 100 g cauraugušas cūkgaļas
  • Sīpols
  • Pusotrs litrs vistas buljons
  • 200 ml saldā krējuma
  • Sāls
  • Pipari
  • Muskatrieksts
  • 2 baltmaizes šķēles
  • 2 ēd.k. sviests
  • Zaļumi pēc izvēles
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Nomizotus kartupeļus un cauraudzi sagriež kubiņos.
  2. Sasmalcina sīpolu un zaļumus.
  3. Apcep cauraudzi, pievieno sīpolus un turpina cept, līdz tie zeltaini.
  4. Liek visu katliņā, pievieno kartupeļus, zaļumus, buljonu un vāra pusstundu.
  5. Ar stampiņu samīca buljonā izvārītus kartupeļus, pielej saldo krējumu, uzvāra.
  6. Pēc garšas pievieno sāli, piparus un rīvētu muskatriekstu.
  7. Pagatavo grauzdiņus:
  8. Baltmaizi bez garozas sagriež kubiņos un apcep uz pannas sviestā.
  9. Pirms pasniegšanas zupai pievieno grauzdiņus, apceptu cauraudža kubiciņus un zaļumus.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Lētās kotletes ar "ķieģelīti" un sīpoliem

Lētās kotletes ar "ķieģelīti" un sīpoliem

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas