Sastāvdaļas
- 600 g kartupeļu
- 100 g cauraugušas cūkgaļas
- Sīpols
- Pusotrs litrs vistas buljons
- 200 ml saldā krējuma
- Sāls
- Pipari
- Muskatrieksts
- 2 baltmaizes šķēles
- 2 ēd.k. sviests
- Zaļumi pēc izvēles
- Nomizotus kartupeļus un cauraudzi sagriež kubiņos.
- Sasmalcina sīpolu un zaļumus.
- Apcep cauraudzi, pievieno sīpolus un turpina cept, līdz tie zeltaini.
- Liek visu katliņā, pievieno kartupeļus, zaļumus, buljonu un vāra pusstundu.
- Ar stampiņu samīca buljonā izvārītus kartupeļus, pielej saldo krējumu, uzvāra.
- Pēc garšas pievieno sāli, piparus un rīvētu muskatriekstu.
- Pagatavo grauzdiņus:
- Baltmaizi bez garozas sagriež kubiņos un apcep uz pannas sviestā.
- Pirms pasniegšanas zupai pievieno grauzdiņus, apceptu cauraudža kubiciņus un zaļumus.
Pievienot komentāru
Zupas
Tomātu zupa ar dārzeņiem un pupiņām
Burkānu krēmzupa ar grauzdiņiem
Gardā dārzeņu un frikadeļu zupa
Recepšu izlases

Auzu pārslas rīta cēlienam: 6 receptes iedvesmai

Pie tējas vai piena glāzes: garšīgu cepumiņu izlase

Ko gatavosim šonedēļ? Plānojam maltītes!

Daudzveidīgām brokastīm: receptes ar vārītām olām
Sezonālās receptes
Jaunumi
Jaunākās receptes
Nedēļas skatītākās receptes
-
Gaisīgais buberts ar dzērveņu ķīseli
2722 skatījumi -
Mammas kotletes
2341 skatījumi -
Labākā soļanka
2250 skatījumi -
Pildītie cannelloni ar malto gaļu
2056 skatījumi -
Riekstu pīne
1938 skatījumi -
Cūkgaļas gabaliņi krāsnī no Skaidrā
1870 skatījumi -
Cūkgaļas cepetis sīpolu - sinepju marinādē
1822 skatījumi -
Tradicionāla siļķe kažokā
1815 skatījumi
Komentāri