Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Teļa gaļas veltnīši

Teļa gaļas veltnīši

FOTO: Depositphotos

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 200 g teļa gaļas
  • 25 g žāvēta speķa
  • 10 g žāvētu plūmju
  • 5 -10 g rudzu maizes
  • 50 g sviesta
  • 5 g eļļas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

90 min.
  1. Teļa gaļu izklapē (1 veltnis 100 g ).
  2. Pilda ar žāvētu speķi, maizi un žāvētām plūmēm.
  3. Veido veltni, sasprauž ar zobu bakstāmo vai notin ar diegu.
  4. Apcep uz pannas un stundu sautē.
  5. Gataviem veltņiem noņem diegu.
  6. Pasniedzot pārlej sviestu, bauda kopā ar sev vēlamām piedevām.
  7. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Avokado bekona kažociņā

Avokado bekona kažociņā

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA