-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Pamatēdieni
-
>
Teļa gaļas veltnīši
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
200 g teļa gaļas
-
25 g žāvēta speķa
-
10 g žāvētu plūmju
-
5 -10 g rudzu maizes
-
50 g sviesta
-
5 g eļļas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
90 min.
-
Teļa gaļu izklapē (1 veltnis 100 g ).
-
Pilda ar žāvētu speķi, maizi un žāvētām plūmēm.
-
Veido veltni, sasprauž ar zobu bakstāmo vai notin ar diegu.
-
Apcep uz pannas un stundu sautē.
-
Gataviem veltņiem noņem diegu.
-
Pasniedzot pārlej sviestu, bauda kopā ar sev vēlamām piedevām.
-
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs